Categories
_

Веганът

Преди няколко седмици писах една статия за 10 типа хора, които не искам да съм, но днес искам да ви представя най-големият изрод който съм виждал. Това е веганът.

И не ме разбирайте погрешно аз съм за вегетарианството. Знаете, че съм преподавал йога, правил съм какви ли не работи и съм се срещал с какви ли не откачалки и сектанти. Имам приятели, които са вегетарианци и аз самият съм си експериментирал с такива диети.

Просто нещата си имат граници. Това не е обида към всички вегетарианци, а просто към дебилите, които им дават лошо име.

Нека видим първото качество на истинският веган: той придобива магически сили да получаваш по 200 грама протеин от 50 грама марули.

Истинският веган не яде месо от седмица и половина, но трябва целият свят да разбере за това. Най-подходящият начин е да започне да коля хора и да плаши деца в центърът на София. Така света ще спре да яде месо.

Веганът иска да спаси животните. Като им изяде храната. И не осъзнава, че причината тези животни да ги има е, точно защото плащаме, за да ги ядем. Моля някой да ми каже последният път, в който е видял дива кокошка или крава, която щастливо се разхожда сама в Париж и разглежда пейзажа.

Веганът не обича хората, но интересното е, че не обича и животните, още по интересно е, че не обича и себе си. Той просто е веган. Няма нищо друго интересно покрай него от това, че не яде яйца, за да не мъчи горките кокошки.

Има такива хора, които само като ги чуеш как говорят, бягаш на далече, за да не ти губят времето. Само като си мисля за това и се сещам как споря с някой веган защо яденето на месо не е лошо.

Господа и госпожи вегани, никой не ви забранява да си ядете морковите и марулите. Никой не ви спира да вярвате, че веганството е по-здравословно и честно казано на никой не пука какво правите и защо го правите.

Оставете ни да си ядем пилешко, свинско, агнешко, конско, кучешко, котешко и заешко намира. Вкусно е да знаете и е полезно. Ние отглеждаме животни, играем си с уличните кучета и се радваме на всички животинки. Ако вие не си играете с животните започнете, много са готини.

Всички се радваме, че вие сте здравословни и ядете само трева и ядки. Наистина продължавайте, просто на никой не му пука каква промяна искате.

Искрено ваш,
Току що изядох една пържола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *