Categories
_

Модерният измамник

Просто искам да уточня някои работи, защото не искам измамници да забогатяват на чужд гръб. И май аз ще ви науча на истинският начин за това как се правят лесни пари.

tai-lopez-scam

Наскоро YouTube ми спамеше реклами с един индивид Tai Lopez и интересното е, че поне 5 мои приятели ми разправяха за философията му тези седмици, а аз спорех с тях и се опитвах да им обясня, че е scam. В няколко индустрии има поне по 5-6 такива човека и единствените, които правят пари от цялата self-help индустрия са скамерите.

wgC8bg0eeZtwZZgL_ojl4Kj9wmy2eXzR7tyUODTIdMi49X-6YEluxgdBDHyjZlG3dKGf-Wt4nAl16UYmcsPMPW5DvuYDOF8FIhi9lx-dH5WYqx3-BfWkwBzN

Спомняте ли си как преди години имаше един пич 6 pack secrets. Да, точно, един китаец, който се тъпчеше с хамбургери и имаше плочки заради свой продукт, който бил забранен от правителството и пентагона и папата иска да разбере тайната. Старата песен на нов глас и това се повтаря и повтаря и хората си дават парите и си седят нещастни и мизерни.

Отказах се да опитвам да обяснявам защо всички тези са scam ами вместо това искам да ви науча на това какво е и как се става “Модерен измамник”, така че поне и вие да правите пари от глупостта на хората.

Преди години, измамникът е трябвало да краде, но с времето след като хората са се научили да си закопчават джобовете и да си държат здраво чантите бизнесът им умрял.

Банките станали по-сигурни, имало камери навсякъде, хората станали по-подозрителни и малко по малко крадците вече са почти на изчезване.

Както с всеки бизнес обаче се появили иноватори, които тотално променили играта. Новата игра се казва Емоции. В днешно време крадците не крадат, а жертвите сами си дават парите. И нека ви разкажа как се играе играта на Емоции.

Всеки човек има неща, които желае, несигурност породена от успехът на другите хора и скрито желание да избере лесният път. Когато намериш какви са тези желания започва играта. И понеже аз съм от глупавите измамници директно ще ви кажа, кои са нещата, за които всеки мечтае. Точно от тези няколко неща са родени най-големите бизнес индустрии, които смучат пари и не дават нищо в замяна. Желанията са:
– Лесни и бързи пари, милиони, яхти, хеликоптери, имения и коли
– Една дума, с която да свалиш всяка жена
– 1 метър пенис
– Отслабване без диети и тренировки
– Тяло като на фитнес модел без усилия

От лесните и бързи пари се появява Self-help индустрията и всичките и гурута. Някои от най-известните мошеници, на която са Tony Robbins, Robin Sharma и Brian Tracy в недалечното минало. Основателят на цялото това движение е Napoleon Hill.

В днешно време такива Self-help scammer-и са Jordan Belfort (оригиналният Вълк от Уолстрийт) и най-последният този Tai Lopez.

Единствените, които забогатяват от Self-help индустрията са гурутата. Ако наистина искате лесни пари станете и вие гуру. Има достатъчно хора, които да купуват тайни, преки пътища, магически заклинания и сила на подсъзнанието.

От думата, с която да свалиш всяка жена се появава Pick-up индустрията. Това е последната създадена scam индустрия, просто защото преди 20 години на никой мъж не му е пукало за жените. Те са си били там, ебеш някоя, правиш 2 деца, стават ти робини до живот и това е. Все пак света се е променил много, надявам се за добро, вече жените са равни с мъжете и се е появила несигурност и желания. Тук отново единствените, които правят много пари и свалят много жени са гурутата. Това е дълго за обяснение защо е така, но ако искате да си изберете тази индустрия станете и вие гуру.

От лесният път към хубавото тяло се появавят хапчетата за отслабване и хранителни добавки. Да кажем, че тук поне има нещо позитивно. Доста от хранителните добавки наистина помагат, но все пак за тяло като на фитнес модел си трябват стероиди. Без значение, колко упорите сте и каква диета имате, просто си има някои генетични лимити, с които трябва да се научиш да живееш и все пак, въпреки това, трябва да изцедиш максимума от потенциала, който имаш.

Не е чудно и че най-голямото притеснение на съвременният човек си е създало собствена, специализирана индустрия за милиарди. Да, това е пенис индустрията. Хапчета, помпички, вудомагии и упражнения за уголемяване на пениса. Никой не говори за това, но хората дават луди пари. Не случайно има няколко порно сайта в топ 100 на най-популярните сайтове.

Истината е, че няма никакви тайни и всичко хубаво идва просто след няколко години упорита работа всеки ден.

Ако някой все пак иска да лъже хората това са му опциите. Запознайте се с такива скамери, копирайте от тях каквото работи и давайте, разцепвайте.

Аз за мен съм си казал, че не искам да тръгвам по този път. Има и други начини. Малко по-трудни са, но всички печелят. Хората се радват и ти благодарят, когато купуват от теб. Ти се радваш, че наистина помагаш на другите.

Тук тайната е да създаваш нещо полезно, да създаваш стойност и да я продаваш. Малко повече време отнема, но си заслужава.

Успех

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *