Categories
_

10 типа хора, които не искам да съм

И ето ги хората, които не искам да бъда. На първо място

Предприемачът
Той е бизнес експерта, който не е продал нищо през живота си. Той знае всичко за стартъпите, customer development, pivot-a, маркетинга, рекламата и успеха, но никога не се е провалял. Той е предприемач, но все още има стабилна работа, защото не обича риска. Той ще вземе инвестиция, за да наеме някой друг да му свърши работата. Той иска да работи по-малко и да печели повече. Той е Предприемачът.

Повелителят на мускулите
Той е фитнес инструктора, който никога не е ходил на фитнес. Той знае всичко за здравословното хранене, но никога не е пазил диета. Той знае как се прави това упражнение, но никога не го е правил. Той е здравословен, но пуши само по 1 цигара на ден. Той е Повелителят на мускулите.

Спел чекърът
Той е човекът, който знае къде да сложи запетайка. Той пише само прости изречения, за да не може да сбърка. Той знае къде да сложи променливо Я. Той е човекът с 3 по български в училище. Той не пише на латиница, защото е българин. Той не пише и на български, защото може да напише грешка. Той е Спел чекърът.

Мрънкачът
Той не си спази обещанието, защото имаше работа. Той прави нещо, защото някой така му е казал, но не слуша никой, защото знае какво иска. Той псува в задръстването, но не може да кара. Той иска да промени света, но е много трудно. Той ще го направи утре, защото днес е много късно. Той е велик, но после ще ти каже защо. Той е Мрънкачът.

Майката
Той знае, кое е най-добре за теб. Той ще ти каже къде, кога, какво, как и с кой да го направиш. Той винаги е прав. Той така каза. И той може и да не го прави, но ти трябва да го правиш. Той е Майката.

Свалячът
Той е прочел всяка книга за pick-up. Той знае трите думи, с които всяка жена ще се влюби в него. Той познава жените и знае всичките им трикове. Той знае какво да каже на всяка жена, но никога не го прави. Той не я заговори, защото му е под нивото. Той е спал с 100 жени, но те не знаят. Той има стил, но ходи по анцуг. Той е Свалячът.

Негативният
Той знае, че България никога няма да се оправи. Той чака някой да го оправи. Той знае всичко за политиката, но не му се говори за това. Той не обича дъжда, но никога не си взима чадър. Той беше уволнен, защото света е жесток. Той знае, че това е грешно, но няма как да се промени. Той е Негативният.

Този който ти каза
Той няма да ти пожелае успех, защото знае че ще се провалиш. Той гледа от страни и дава съвети. Той няма да те пита как си, ами ще ти каже как трябва да си. Той ще ти каже, много неща, по много пъти, за много теми. Той ще ти се обади, когато се провалиш, за да ти каже, че ти е казал. Той е Този който ти каза.

Мазният
Той ще направи всичко за теб, но после ще ти го натяква цял живот. Той ще ти направи услуга, но после трябва да се чукаш с него или да му дадеш пари. Той е най-добрият ти приятел, когато си му нужен. Той е най-големият ти фен, но те обижда зад гърба ти. Той никога не те използва. Той е толкова мил и добър. Той избухва и откача без причина. Той е Мазният.

Картофът
Той чете това и си мисли, аз не съм от тези. Той е умен, другите са тъпи. Той е Картофът.

Пиша това като бележка до мен. Предполагам, че аз съм Картофът и съм също толкова сбъркан. Поне опитвам да съм свестен хахах.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *